(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, kauppakeskus Goodman
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Kauppakeskus Goodman on avattu lokakuussa 2014. Goodmanissa on noin 70 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26 000 m2. Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2018 asiakkaita 3,0 miljoonaa ja myynti oli 66,5 milj. euroa. Kiinteistön omistaa Keva ja Goodmanin kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland.

Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon kehittäminen ja säilyttäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata kauppakeskuksen ylläpidosta sekä ylläpitobudjetista ja sen laadinnasta
  • tekninen manageeraus, ylläpitopalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
  • hoitaa ja vastata palveluntuottajien sopimushallinnasta ja kilpailutuksesta
  • työskentely tiiviissä yhteistyössä kauppakeskustiimin muiden jäsenten, viranomaisten sekä Colliersin International Finlandin asiantuntijoiden kanssa
  • yhteistyö kauppakeskuksen vuokralaisten kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä sekä laaja-alaista kokemusta isännöinnistä ja kiinteistön ylläpidosta. Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Me tarjoamme erinomaiset puitteet työntekemiseen, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten pyrithän täyttämään hakemuksen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Luoma, 0400 293 494 tai kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro, 050 5020836.

Jätäthän hakemuksesi 26.4.2019 mennessä.