(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ (kauppakeskukset ja hotellit), Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 52 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.
 
Haemme nyt Kiinteistöpäällikköä (kauppakeskukset ja hotellit) sijoitustoiminnot kiinteistöyksikköön
 
Tehtävä on uusi ja kauppakeskuksista sekä hotelleista vastaavan kiinteistöpäällikön (Asset Manager) rooli on teknis-taloudellinen. Itsenäisen vastuualueen keskeisimpiä tehtäviä ovat suoraan omistettujen kohteiden vuokrausprojektien ja ylläpidon johtaminen sekä kaupallinen kehittäminen. Kiinteistöpäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Kevan liiketilojen vuokrauspäällikön ja ulkoistetun kohdekohtaisen kauppakeskusjohdon kanssa.
 
Kokemus kauppakeskusten liiketoiminnasta, erityisesti vuokrauksesta vastuullisessa asemassa on eduksi tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Kauppakeskuksien lisäksi kotimaiseen salkkuusi sisältyy myös kymmenkunta hotellia sekä mahdollisesti joitakin hybridikohteita. Kiinteistöpäällikkö raportoi suoraan kiinteistöjohtajalle.
 
Tehtävä on sinulle sopiva kun
 
- olet toiminut aiemmin itsenäisessä kiinteistöjen vuokraprojektien ja kaupallisen kehittämisen roolissa
- sinulla on vahvoja näyttöjä kauppakeskuksien tai hotellien ylläpidon johtamisesta
- Asset Managerin rooli on sinulle tuttu
- pitkäjänteinen kaupallinen kehittäminen yhdessä muuttuvien olosuhteiden reagointiin on sinulle luontaista
 
Tarjoamme sinulle
 
- uuden tehtävän, jossa pääset johtamaan erilaisia hankkeita uusien kohteiden käyttöönotosta pitkäaikaisiin kehitysprojekteihin
- mahdollisuuden päästä merkittävälle pelipaikalle suomalaisten kauppakeskuksien ja hotellien parissa
- vakaan ja luotettavan organisaation tuen
- kilpailukykyisen paketin hyvillä eduilla ja joustavilla työskentelymahdollisuuksilla
 
Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi