(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ / ISÄNNÖITSIJÄ
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö (HDL)

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2019

Haluatko tehdä työtä suurella sydämellä ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta muiden tukea tarvitseville ihmisille? Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja?

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen konsernin kiinteistöhallinnon -yksikköön

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ/ISÄNNÖITSIJÄÄ

vastaamaan Helsingin Diakonissalaitoksen konsernin ja Rinnekoti-Säätiön konsernin omistaman ja hallinnoiman asunto- ja kiinteistökannan isännöinnistä; painopiste on ensin Diakonissalaitoksen kiinteistökannassa. Yhteensä asuntoja on noin 1500 kpl ja kiinteistökannan kokonaisvolyymi on n. 300 000m2.

Olet tiiviisti mukana palvelutuotannon ja tukitoimintojen kehittämisessä molemmissa säätiöissä. Edistät osaltasi säätiöiden kiinteistöomaisuuden arvon säilymistä ja kehittymistä sekä varmistat parhaat mahdolliset toimintaedellytykset kiinteistöissä toimiville ja asuville asiakkaillemme.

Yhdessä esimiehen ja kiinteistösihteerin kanssa huolehdit siitä, että säätiöiden asunto – ja kiinteistöomaisuudelle kiinteistöstrategiassa asetetut tavoitteet toteutuvat taloudellisesti ja toiminnallisesti. Isännöinti on osa 12 hengen kiinteistöhallinnon tiimiä, joka vastaa kokonaisuudessaan molempien säätiöiden kiinteistöomaisuuden hallinnasta. Olet hyvä organisoimaan ja kykenet uudistamaan ja kehittämään isännöintiä menestyksekkäästi. 

Sinulla on tekninen tai kaupallinen tutkinto sekä tarvittavat ammatilliset tutkinnot kiinteistöjohtamisen/ isännöinnin alueelta. Omaat useamman vuoden kokemuksen vastuullisista kiinteistöhallinnon tehtävistä. Sinulla on hyvät valmiudet hyödyntää tietotekniikkaa digitalisoituvassa ympäristössä. Sinulla on valmiit verkostot ja osaat hyödyntää kumppaniverkostoa vastuualueellasi täysimääräisesti. Aikaisempi kokemus palveluasumisesta ja Aran piirissä olevasta rakennuskannasta lasketaan eduksi.

Omaat hyvän paineensietokyvyn, säilytät toimintakykysi hektisessä työympäristössä, etkä pelkää tarttua oma-aloitteisesti uusiin haasteisiin ja sujuvoittaa asioiden hoitamista tuoreilla ideoilla. Otat kokonaisvastuun tehtävistäsi olemalla samalla tiimipeluri, jolle on tärkeää välittää positiivinen asiakaskokemus kaikessa tekemisessäsi.

Olet vahva asiakaspalvelun ammattilainen ja omaat erinomaiset ihmissuhdetaidot.

Tarjoamme Sinulle

mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa sekä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäväsi hoitamiseen. Olet osa kiinteistöhallinnon tiimiä, jossa oma vastuualue vahvistuu taitojesi mukaan.

Työ on kokopäiväistä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 5.3. klo 9-11 ja 12.3. klo 9-11 hallinnollisen isännöinnin päällikkö Pekka Räsänen 040 820 1407.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.3. mennessä oheisella hakulomakkeella. Voit liittää hakemukseesi myös CV:si. Hakulomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.