Kiinteistöpäällikkö, asuntoliiketoiminta
Newsec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Joko sinä olet kuullut mielekkäämmästä työstä asuntoisännöinnin parissa? Kyse on nimittäin meidän kiinteistöpäällikön roolista. Tämä on rooli, joka ei edellytä sinulta vuosikymmenien työkokemusta alalta vaan ennemminkin aitoa kiinnostusta asuntoihin, kiinteistötekniikkaan ja uuden oppimiseen. Mistä tarkemmin ottaen on kysymys? Siitä seuraavaksi lisää. 

Viimeisen viiden vuoden aikana olemme rekrytoineet 30 uutta kiinteistöpäällikköä asuntoliiketoimintamme menestystä varmistamaan. Ja mikä upeinta – melkein kaikki heistä ovat edelleen työkavereitamme. Kertonee jotain työstä ja meistä yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme ovat kiihdyttäneet kasvuamme ja tarvitsemme lisää työkavereita. Olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi vuokra-asuntojen hallinnointiyhtiöksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön asuntoliiketoiminnan kiinteistöpäälliköksemme. Haluatko tulla mukaan matkaamme?

Kiinteistöpäällikkönämme sinulla tulee olemaan kokonaisvastuu hallinnoimistasi kohteista. Vastaat muun muassa vuokra-asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Olet palvelutuotantomme avainpeluri. Olet myös sijoittaja-asiakkaittemme luottokumppani, ja sinulla on tärkeä rooli heidän odotetun sijoitustuoton varmistamisessa. Huolehdit, että palvelutuotantomme kumppanit kohteissa ymmärtävät asiakkaidemme sijoitustoiminnan strategian ja tavoitteet. Työsi on pikemminkin kustannustehokasta laadun varmistusta kuin pennin venyttämistä. Pääset myös osallistumaan toimintamme kehittämiseen ja kehityshankkeisiimme oman kiinnostuksesi mukaan.

Kiinteistöpäällikkönämme tulet saamaan alalle tyypillistä laajemman ja monimuotoisemman tehtäväkentän ja vastuualueen. Se ei tarkoita lisää työtä ja loputtomia työpäiviä, vaan itseasiassa päinvastaista. Toimintamallimme, työkalumme ja prosessimme varmistavat, että työmääräsi ovat kohtuulliset ja työskentely sujuvaa. Meillä kiinteistöpäällikkönä et ole akuuteissa asioissa asukkaiden ensisijainen kontakti, vaan vuokralaispalvelumme ja sähköiset asiointikanavamme rauhoittavat sinun työpäivääsi. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että tarvittavat toimet vastuullasi olevissa kohteissa käynnistyvät ja tulevat hoidetuksi valitsemasi kumppanin toimesta sovitusti. Voisi oikeastaan ajatella, että mitä enemmän olet toimistolla tai vaikkapa etätöissä kotona, sitä paremmin olet hoitanut työsi.

Työhösi saat lentävän lähdön strukturoidusta perehdytyksestämme. Parissa viikossa olet täydessä työn touhussa kokeneemman työkaverin kanssa esimerkiksi asuntotarkastuksissa tai itsenäisesti kumppaneiltamme työsuorituksia tilaamassa. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa heti ensimetreistä lähtien. Muistat vain aina itsekin kysyä, jos et jotain tiedä. 

Miksi hakisit kiinteistöpäälliköksemme?

  • Tämä on työ, joka poiketen asunto-osakeyhtiöisännöinnistä ei vie vapaitasi ja iltojasi. Jos teet työsi hyvin ja nopeasti, siitä ei meillä automaationa seuraa lisää töitä. Kiinteistöpäällikkönämme et joudu sinkoilemaan paikasta toiseen, vaan keskityt ohjaamaan asioiden hoitamista. Sinun ei siis tarvitse tietää kaikkea itse.
  • Noin 160 osaajan liiketoimintayksikkömme porukka on dynaaminen, aikaansaava ja sinunkin kasvuasi ruokkiva. Myös yli 600 newseciläisen joukko on tukenasi. Saat työkaveriksesi kehitysmyönteisiä osaajia, jotka saattavat vuosittain maaliin useampia kehityshankkeita digitalisoiden omaa toimintaamme ja alaamme edelläkävijänä. Kohteidemme vuokralaiset arvostavat heidät huomioivaa toimintamalliamme.
  • Meillä ja työlläsi on selkeät tavoitteet, mikä tukee myös sinun työskentelyä. Meillä ei ole myllerrystä tai puun takaa tulevia yllätyksiä, vaan tiedämme, mitä liiketoiminnassamme tapahtuu, ja mihin olemme menossa. Tulet saamaan vastuuta, mikä tuo sinulle vapautta tehdä itse päätöksiä työhösi liittyen. Nämä kaikki näkyvät meillä hyvänä työntekijäkokemuksena.
  • Seuraamme ja mittaamme onnistumistamme työssämme. Emme kyttää tai vahdi, vaan haluamme kaikilta osin varmistaa laadukkaan ja asiakaslähtöisen toimintamme. Prosesseistamme ja toiminnastamme kertyvä data ohjaa aidosti meidän työtämme ja kehittymistämme, mikä on myös palkitsevaa.
  • Meillä pääset kasvuyrityksen innostavaan yhteisöön. Työmme on luonteeltaan vaihtelevaa ja siten kiehtovaa. Tämä työ opettaa tekijäänsä ja tulet kehittymään alamme arvostettuna osaajana. Panostamme myös koulutuksin ja kurssein osaamisen kehittämiseen. Isona toimijana meidän on mahdollista tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia ura-askelia.  

Meistä itsestä tuntuu, että tämä oli vain pintaraapaisu työmme hyviin puoliin. Ylenpalttinen hehkuttaminen istuu kuitenkin huonosti meidän kulttuuriimme, joten jutellaan lisää näistä, jos päätät hakea työkaveriksemme ja tapaamme. 

Emme rekrytoi mestaria tai seppänä syntynyttä!

Sinulla on hyvä olla perusymmärrys kiinteistötekniikasta, mutta merkittävämpää on aito kiinnostus aiheeseen. Tärkeintä menestymisesi kannalta onkin, että sinulla on halu ja kyky oppia sekä siirtää oppimasi käytäntöön. Se voi olla oppia erehdyksen kautta, osaamisen siirtymistä kollegalta tai vaikkapa koulutuksista tarttunutta tietoa ja taitoa.

Työssäsi tulet käyttämään erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joten niiden nopea omaksuminen on myös tärkeää. Muuten olet työskentelyotteeltasi määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Innostus työhösi näkyy otteissasi ja asioiden maaliin saattamisessa. Viestit luontevasti, eikä englannin kieli saa kieltäsi solmuun. Uskallat kysyä, tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta. Me tulemme luottamaan sinuun ja uskomme vahvasti, että olet luottamuksemme arvoinen!

Miltä kuulosti? Haluatko hakea työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Sami Hannula juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Sami tavoitat numerosta +358 40 486 6547 aina keskiviikko- ja torstai-iltapäivisin. Voit myös laittaa sähköpostia sami.hannula@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot