(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, asuntoliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Kiinnostaisiko sinua tulla käynnistämään toimintaamme Joensuussa? Tuomme ainutlaatuiset konseptimme ja palvelumme asiakkaidemme saataville Joensuuhun, ja kiinteistömanageroinnissamme olisi paikka juuri sinulle.

Työ kiinteistöpäällikkönämme ei edellytä sinulta vuosikymmenien työkokemusta alalta vaan ennemminkin aitoa kiinnostusta asuntoihin, kiinteistötekniikkaan ja uuden oppimiseen. Voisiko tässä olla tehtävä, joka innostaa sinua ja tarjoaa sinulle juuri sellaisen haasteen, jota olet odottanut?

Kiinteistöpäällikkönämme sinulla tulee olemaan kokonaisvastuu hallinnoimistasi kohteista. Vastaat muun muassa vuokra-asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Olet palvelutuotantomme avainpeluri.

Tarkemmin työstäsi

Olet myös sijoittaja-asiakkaittemme luottokumppani, ja sinulla on tärkeä rooli heidän odotetun sijoitustuoton varmistamisessa. Huolehdit, että palvelutuotantomme kumppanit kohteissa ymmärtävät asiakkaidemme sijoitustoiminnan strategian ja tavoitteet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu osittain toimitilapuolen kiinteistöpäällikön töitä sekä vuokra-asuntojen esittelyitä. Työsi on pikemminkin kustannustehokasta laadun varmistusta kuin pennin venyttämistä. 

Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä vuokralaisiin, palveluntuottajiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin kiinteistöjen ylläpidon osalta. Varmistat arjessa, että kiinteistöjen mahdolliset vikatilanteet ja palvelupyynnöt tulevat hoidetuksi, ja taustalla tapahtuvat toiminnot sekä viestintä eri osapuolille rullaa. Osallistut kiinteistöjen ja tilojen auditointeihin ja tarkastuksiin sekä erilaisten dokumenttien selvityksiin kiinteistötransaktioissa. Tuotat myös tarjouspyyntöaineistoja ja muita dokumentaatioita.

Miltä kuulostaa? Seuraavaksi, miten muuten tehtävämme eroaa perinteisestä?

Kiinteistöpäällikkönämme tulet saamaan alalle tyypillistä laajemman ja monimuotoisemman tehtäväkentän ja vastuualueen. Se ei tarkoita lisää työtä ja loputtomia työpäiviä, vaan itseasiassa päinvastaista. Toimintamallimme, työkalumme ja prosessimme varmistavat, että työmääräsi ovat kohtuulliset ja työskentely sujuvaa. Meillä kiinteistöpäällikkönä et ole akuuteissa asioissa asukkaiden ensisijainen kontakti, vaan vuokralaispalvelumme ja sähköiset asiointikanavamme rauhoittavat sinun työpäivääsi.

Sinun tehtäväsi on varmistaa, että tarvittavat toimet vastuullasi olevissa kohteissa käynnistyvät ja tulevat hoidetuksi valitsemasi kumppanin toimesta sovitusti. Voisi oikeastaan ajatella, että mitä enemmän olet toimistolla tai vaikkapa etätöissä kotona, sitä paremmin olet hoitanut työsi.

Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa heti ensimetreistä lähtien. Varsinkin kun olet avainroolissa varmistamassa meille sujuvan startin Joensuussa, voit luottaa siihen, että me olemme tukenasi.

Miksi hakisit kiinteistöpäälliköksemme?

  • Tämä on työ, joka poiketen asunto-osakeyhtiöisännöinnistä ei vie vapaitasi ja iltojasi. Jos teet työsi hyvin ja nopeasti, siitä ei meillä automaationa seuraa lisää töitä. Kiinteistöpäällikkönämme et joudu sinkoilemaan paikasta toiseen, vaan keskityt ohjaamaan asioiden hoitamista. Sinun ei siis tarvitse tietää kaikkea itse.
  • Noin 160 osaajan liiketoimintayksikkömme porukka on dynaaminen, aikaansaava ja sinunkin kasvuasi ruokkiva. Myös yli 600 newseciläisen joukko on tukenasi. Saat työkaveriksesi kehitysmyönteisiä osaajia, jotka saattavat vuosittain maaliin useampia kehityshankkeita digitalisoiden omaa toimintaamme ja alaamme edelläkävijänä. Kohteidemme vuokralaiset arvostavat heidät huomioivaa toimintamalliamme.
  • Meillä ja työlläsi on selkeät tavoitteet, mikä tukee myös sinun työskentelyä. Meillä ei ole myllerrystä tai puun takaa tulevia yllätyksiä, vaan tiedämme, mitä liiketoiminnassamme tapahtuu, ja mihin olemme menossa. Tulet saamaan vastuuta, mikä tuo sinulle vapautta tehdä itse päätöksiä työhösi liittyen. Nämä kaikki näkyvät meillä hyvänä työntekijäkokemuksena.
  • Seuraamme ja mittaamme onnistumistamme työssämme. Emme kyttää tai vahdi, vaan haluamme kaikilta osin varmistaa laadukkaan ja asiakaslähtöisen toimintamme. Prosesseistamme ja toiminnastamme kertyvä data ohjaa aidosti meidän työtämme ja kehittymistämme, mikä on myös palkitsevaa.
  • Meillä pääset kasvuyrityksen innostavaan yhteisöön. Työmme on luonteeltaan vaihtelevaa ja siten kiehtovaa, mikä varmasti korostuu sinun työssäsi ensimmäisenä kiinteistöpäällikkönämme Joensuussa. Tämä työ opettaa tekijäänsä ja tulet kehittymään alamme arvostettuna osaajana. Panostamme myös koulutuksin ja kurssein osaamisen kehittämiseen.

Meistä itsestä tuntuu, että tämä oli vain pintaraapaisu työmme hyviin puoliin. Ylenpalttinen hehkuttaminen istuu kuitenkin huonosti meidän kulttuuriimme, joten jutellaan lisää näistä, jos päätät hakea työkaveriksemme ja tapaamme.

Emme rekrytoi mestaria tai seppänä syntynyttä!

Sinulla on hyvä olla perusymmärrys kiinteistötekniikasta, mutta merkittävämpää on aito kiinnostus aiheeseen. Tärkeintä menestymisesi kannalta onkin, että sinulla on halu ja kyky oppia sekä siirtää oppimasi käytäntöön. Se voi olla oppia erehdyksen kautta, osaamisen siirtymistä kollegalta tai vaikkapa koulutuksista tarttunutta tietoa ja taitoa.

Työssäsi tulet käyttämään erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joten niiden nopea omaksuminen on myös tärkeää. Muuten olet työskentelyotteeltasi määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Innostus työhösi näkyy otteissasi ja asioiden maaliin saattamisessa. Viestit luontevasti, eikä englannin kieli saa kieltäsi solmuun. Uskallat kysyä, tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta. Me tulemme luottamaan sinuun ja uskomme vahvasti, että olet luottamuksemme arvoinen!

Miltä kuulosti? Haluatko hakea työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Sami juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Samin tavoitat numerosta 040 486 6547 (soittoaika keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-11 välillä). Voit myös laittaa sähköpostia sami.hannula@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 24.2.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.


Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro hänelle!