(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, asuntoliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

TULE ASUNTOLIIKETOIMINNAN KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI PORIIN TAI ROVANIEMELLE! 

Olemme aloittamassa toimintaamme sekä Porissa että Rovaniemellä ja etsimme nyt uusia asuntoliiketoiminnan kiinteistöpäälliköitä näille paikkakunnille. Uudet asiakkuudet ja erinomaiset palvelumme ovat kiihdyttäneet kasvuamme, olemme matkalla Suomen suurimmaksi asuntomanageriksi ja kutsumme sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön asuntoliiketoiminnan kiinteistöpäälliköksemme. Haluatko tulla mukaan matkaamme?

Meillä Newsecissä pääset hyödyntämään osaamistasi ja antamaan panoksesi laajasta osaamistaustasta koottuun tiimiimme sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä saat vastuuta heti ensimmäisistä työpäivistä alkaen monipuolisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tehtävässä toimit kokopäiväisenä kiinteistöpäällikkönä asiakkaidemme asuntosijoituksien parissa eikä sinulla ole juurikaan iltakokouksia.

Kiinteistöpäällikkönä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suurasiakkaidemme sijoitusasuntoja hoitavaa noin 100 ammattilaisen asuntoliiketoimintayksikköä. Toimit kohdevastuullisena kiinteistöpäällikkönä vastaten mm. asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vuokra-asuntojen näyttöjä ja markkinointia sekä toimitilamanageerauksen tukitoimintoja. Kiinteistöpäällikkömme ovat tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 

EXCELLENCE
Olet organisointikykyinen ja joustava. Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Sinulla on tekninen tai kiinteistöalan koulutus tai käytännössä hankitut vastaavat taidot, joiden lisäksi LVV-tutkinto katsotaan eduksi.

INNOVATION
Sinulla on kykyä innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Hoidat työsi tunnollisesti sekä käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella.

Miltä kuulosti? Haluatko hakea työkaveriksemme?
Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Sanna juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Sannan tavoitat numerosta 044 378 3464. Voit myös laittaa sähköpostia sanna.lehikoinen@newsec.fi. 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 26.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.