(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, asuntoliiketoiminta – Helsinki
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tule  kiinteistöpäälliköksi yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Newsecissä pääset hyödyntämään osaamistasi ja antamaan panoksesi laajasta osaamistaustasta koottuun tiimiimme sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä saat vastuuta heti ensimmäisistä työpäivistä alkaen monipuolisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja tehtävässä toimit kokopäiväisenä vuokrataloisännöitsijänä asiakkaidemme asuntosijoituksien parissa eikä sinulla ole juurikaan iltakokouksia.

Isännöitsijänä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suurasiakkaidemme noin 19 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä. Toimit kohdevastuullisena vuokrataloisännöitsijänä vastaten mm. asuntokohteittesi ylläpidon johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, budjetoinnista, asuntotarkastuksista sekä vuokrattavuudesta. Isännöitsijämme ovat tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 

EXCELLENCE
Olet organisointikykyinen ja joustava. Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus kiinteistöalalta. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Sinulla on tekninen tai kiinteistöalan koulutus tai käytännössä hankitut vastaavat taidot.

INNOVATION
Sinulla on kykyä innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Hoidat työsi tunnollisesti sekä käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella.


Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa isännöintitiimin esimies Otto Kauppinen puhelin: 040 193 1056 tai sähköpostitse: otto.kauppinen@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 12.6.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.