(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ (asunnot), Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019
Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 52 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.
 
Haemme nyt Kiinteistöpäällikköä (asunnot) sijoitustoiminnon kiinteistöyksikköön
 
Tehtävä on uusi ja kiinteistöpäällikkönä vastaat Kevan noin 3 700 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon teknisen ylläpidon johtamisesta. Kiinteistöyhtiön (64 kpl) isännöitsijät ovat keskeisin ulkoinen sidosryhmäsi, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Kevan kiinteistöyksikössä kiinteistöpäällikkö toimii asuntotiimissä ja raportoi asuntosalkunhoitajalle.
 
Tehtävä on sinulle sopiva kun
 
- sinulla on näyttöjä rakennusalan asuinkiinteistöjen ylläpidosta ja/tai korjausrakentamisesta
- sinulla on kokemusta alihankintaverkoston johtamisesta (mm. isännöitsijät ja urakoitsijat)
- osaat johtaa ja koordinoida erilaisia rakentamisen kehityshankkeita
- osaat suunnitella ja esittää valmistelemiasi kokonaisuuksia erilaisille kohderyhmille
- olet kouluttautunut rakennusalalle (Di, insinööri)
- sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä suullisesti että kirjallisesti
- eduksi katsotaan kokemus asuntojen vuokrauksesta
 
Tarjoamme sinulle
 
- uuden tehtävän, jossa pääset johtamaan erilaisia kehityshankkeita
- vakaan ja luotettavan organisaation tuen
- kilpailukykyisen paketin hyvillä eduilla ja joustavilla työskentelymahdollisuuksilla
 
Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi