(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöomaisuuden varainhoitaja
Evli

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Kiinteistörahastotoiminnan kasvaessa Evli-Rahastoyhtiö Oy hakee kiinteistöomaisuuden varainhoitajaa salkunhoitotiimiin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Kiinteistöomaisuuden varainhoitajan tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.  

Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi: 

  • Kiinteistökohteiden vastuullinen varainhoito sisältäen mm. tavoitteellisen nettotuoton varmistamisen ja raportoinnin rahastolle 
  • Liiketoimintasuunnitelmien laatiminen yhdessä salkunhoitajan kanssa 
  • Vuokraustoiminnan, projektihallinnan ja muiden sijoitusten onnistuneeseen hoitoon liittyvien asioiden hoitaminen ja toiminnan ohjaaminen 
  • Investointeihin liittyvien sopimusten tulkitseminen sekä kassavirtamallit ja -analyysit 
  • Vastuulla olevien kohteiden arvonnousutilaisuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
  • Raportoinnin, työkalujen ja prosessien kehittäminen
  • Property management -palveluja tuottavien yhteistyökumppaneiden ohjaaminen ja yhteistyön kehittäminen
  • Transaktioprosesseissa avustaminen.  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään viiden vuoden monipuolista työkokemusta kiinteistöalalta ja kiinteistövarainhoidosta sekä kykyä ymmärtää isoja kokonaisuuksia kadottamatta kuitenkaan yksityiskohtia. Lisäksi edellytyksenä on korkeakoulututkinto, hyvät vuorovaikutustaidot sekä erinomainen suomen- ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito. Työ sisältää matkustamista kotimaassa. 

Tarjoamme tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä osana osaavaa asiantuntijaorganisaatiota. Tuemme työtäsi energisellä työyhteisöllämme moderneissa työtiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3.2019. Haastattelut aloitetaan heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa salkunhoitaja Heidi Launo, 11.3. tai 14.3. kello 16.00-17.30, +358 40 708 9519, heidi.launo@evli.com.