(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönylläpidon asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla tuottamassa asiakaslähtöisiä asiantuntijapalveluita laajenevalle asiakasjoukollemme. Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista.

Tehtäviisi sisältyisi monipuolisia kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä tehtäviä eri asiakkuuksissa. Tehtävät voisivat liittyä esim. kiinteistöjen ylläpidon organisointiin, palveluiden hankintaan ja auditointiin, ylläpitotoiminnan seurantaan ja raportointiin, huoltokirjojen laadintaan sekä tietojen ylläpitoon mm. monipuolisen Granlund Manager -ohjelmiston avulla.

Tehtävänkuva määritellään tarkemmin henkilön osaamien ja työkokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle Suomen johtavana toimijana innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävässä voi aloittaa välittömästi.

Tehtävässä toimiminen edellyttää, että olet koulutukseltasi insinööri / diplomi-insinööri ja omaat jo hieman kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta tai kiinteistöalalla toimimisesta. Asiakkaiden kanssa työskentely on osa työtehtäviäsi, joten asiakaslähtöisyys, palveluasenne ja -halu sekä ratkaisukeskeisyys ovat luonnollinen osa sinua ja tekemistäsi.

Lisäksi arvostamme halua laittaa itsesi likoon, kehittyä ammatissasi ja tarttua itsenäisellä otteella tehtäviin sekä vastuisiin, joita kasvava työympäristömme tarjoaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry tiistaihin 16.10.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa lähettää pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jenni Rusama (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 568 1245).