Kiinteistönvälittäjiä/Myyntineuvottelijoita
OP Koti Itä-Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ (LKV) / MYYNTINEUVOTTELIJOITA (MIKKELI,SAVONLINNA, PIEKSÄMÄKI)

 

 

OP Koti Itä-Suomi aloittaa toimintansa v. 2021 alussa ja yhdistää kolme alueella toimivaa OP Kotia yhdeksi suureksi toimijaksi. Meitä on ensi vuonna n. 70 henkeä aktiivisessa myyntityössä, valmiina auttamaan asiakkaitamme.
 
Haemme nyt kasvumme johdosta joukkoamme vahvistamaan Kiinteistönvälittäjiä (LKV) / Myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen alueelle.

 

Tehtävästä  

Tässä tehtävässä mahdollistat asiakkaidemme unelmia. Tyypillisenä työpäivänäsi saatat soittaa potentiaalisille asiakkaille ja tehdä kohdehankintaa, pitää näyttöjä ja käydä kartoittamassa uusia kohteita. Lisäksi teet myyntiin liittyvää suunnittelua ja toimenpiteitä, ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Osuuspankkien ja Pohjolan kanssa, joten odotamme sinulta yhteistyöhenkisyyttä. 

 

Mitä odotamme sinulta

Olet hakemamme osaaja, mikäli sinulta löytyy sekä yrittäjä- että palveluhenkisyyttä, ja olet kuin kotonasi myyntityön parissa. Arvostamme kokemustasi kiinteistönvälittäjänä toimimisesta sekä LKV-tutkintoa. Ennen kaikkea haluamme joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta.
 
Tunnistat itsesi rehelliseksi ja suoraselkäiseksi työntekijäksi, sekä joukkuepelaajaksi, joka pitää yllä hyvää ilmapiiriä ja tsemppiä koko tiimin kesken. Omat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taito ja halu ovat suuria menestymisen avaimia tästä työssä. Some työvälineenä ei ole sinulle ihan vieras käsite ja haluat kehittää osaamistasi myös tällä saralla.
 
Tarjoamme sinulle 

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja haluammekin kuulla millaisia ideoita sinulla olisi kehittää toimintaamme. Kanssamme myös sinä pääset kehittymään ja kehittymisen varmistamiseksi tulet saamaan laadukasta koulutusta ja valmennusta urasi aikana. Mikäli tulet uutena alalle, autamme sinua kehittymään alan ammattilaiseksi. Luonnollisesti käytössäsi on OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut mm. pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä työhyvinvoinnissa. 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

Hae tehtävää ma 30.11.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta. 


Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Minna Kuuvuori. Minnan tavoitat numerosta 0504263934 ja soittoajat ovat ma 16.11. klo 10:30-11:00 sekä ke 25.11. klo 12:00-13:00. Voit laittaa myös kysymyksiä minna.kuuvuori@op.fi.

 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot