(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjiä/myyntineuvottelijoita
Huoneistokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Saavatko onnistuneet asiakaskohtaamiset sydämesi sykkimään? Palatko halusta kehittää kiinteistönvälitysalaa tuoreilla ideoillasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! 

Haemme nyt aktiivisia ja idearikkaita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ (LKV) tai MYYNTINEUVOTTELIJOITA

eri toimipisteisiimme ympäri Suomen. Kasvavassa joukossamme on jo lähes 200 kiinteistönvälitysalan rautaista ammattilaista, joita yhdistää aito halu auttaa asiakkaita heidän unelmiensa toteuttamisessa.  

Odotamme sinulta löytyvän jo kokemusta kiinteistönvälitysalalta tai ainakin tuloksellisesta myyntityöstä. Olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut aktiivisesta asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Arvostat laadukasta välitystyötä, ja sinulla on intoa ja uskallusta viedä alaa eteenpäin ideoillasi. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen kohteittesi ja koko toimistosi markkinoinnissa. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on asenteesi.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman esimiehesi ja työkavereittesi lisäksi kattavat sihteeri- ja myyntipalvelut. Yhteismyynti™ -toimintamallimme sekä monipuolinen perehdytysohjelmamme tukevat sinua alkuun pääsemisessä meillä.  Oman viihtymisesi takaavat kannustava tulospalkkaus sekä kiinteä pohjapalkka, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Urasi ei jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi eri vaiheisiin. 

Tule menestymään kanssamme!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme urasivuiltamme ja hae haluamaasi paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2020 mennessä. Hakuprosessia nopeuttaa mukaan liitetty linkki vapaamuotoiseen videohakemukseen, mutta voit toki liittää mukaan cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.