(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjiä (LKV) ja myyntineuvottelijoita
OP-Kiinteistökeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

OP:n toiminnan yhtenä osa-alueena ovat kehittyvät Asumisen palvelut, jonka ytimessä on OP-Kiinteistökeskus

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudun alueella. Tule mukaan tekemään muutosta kiinteistönvälitykseen.

Etsimme nyt uudistuvaan välitystyöhön aktiivisia kiinteistönvälittäjiä (LKV) ja myyntineuvottelijoita

Palvelet uusia ja olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, sekä etsit aktiivisesti uusia myytäviä kohteita. Myyntityön lisäksi toimit asiakkaidesi luotettuna yhteyshenkilönä.

Menestyksen avaimet

Ymmärrät asiakkaiden erityistarpeet, haluat palvella heitä henkilökohtaisesti ja olet valmis kääntämään heidän puolestaan isommatkin kivet.  Olet valmis palvelemaan asiakkaita laadukkaalla otteella ja osaamisella. Työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta sekä halua menestyä osana tiimiä. Eduksesi on LKV-tutkinto ja valmis kokemus alalta tai asiakashankinnasta. Voit olla myös alalle pyrkivä tulevaisuuden lupaus ja haluammekin tarjota mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi – tärkeintä on tahtotila toimia menestyvänä kiinteistönvälittäjänä.

Monta hyvää syytä hakea!

Vahvan brändin, innostavan ja uudistuvan työympäristön lisäksi saat ammattitaitoisen tuen ja uuden työntekijän valmennuksen. Olemme finanssialan houkuttelevin työnantaja ja meillä toteutuu kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet Suomen luotetuimpien välittäjien joukossa sekä laajan asiakaskunnan parissa. Tarjoamme OP-ryhmän tuntuvat edut, kilpailukykyisen palkkauksen (pohja + provisio) ja lisäksi autoedun.

Lupaamme, että oman osaamisesi keskittäminen meille palkitsee sinut monin tavoin. Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi menestymään kanssamme!

Tästä eteenpäin

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään OPn Ura-sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, johtaja Ari Loukkola puh. 040 525 7981 tai myyntijohtaja Sirpa Lehmus puh. 040 350 3522 kertovat mielellään lisää.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.