Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija
OP Koti Orivesi Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

OP Koti Orivesi auttaa tekemään asumisen unelmista totta! Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälityspalveluja vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Toimimme Orivedellä, Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa ja Keuruulla, ja kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun, OP Kotiin.

 

Etsimme Oriveden ja Mänttä-Vilppulan konttoreihimme vakituiseen työsuhteeseen yhteensä kahta toimeliasta ja ulospäinsuuntautunutta kiinteistönvälittäjää (LKV) tai myyntineuvottelijaa. 


Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija, OP Koti Orivesi


Tässä tehtävässä mahdollistat asiakkaidemme unelmia. Monipuoliset työpäiväsi koostuvat asiakkaiden ja kohteiden hankinnasta, kohteisiin tutustumisesta, esittelyistä ja yhteydenpidosta asiakkaisiin eri kanavien välityksellä. Työ on mukaansatempaava yhdistelmä toimistotyötä sekä liikkumista kohteisiin ja asiakkaiden luokse. 


Oletko hakemamme osaaja
Ymmärrät asiakkaiden erityistarpeet, haluat palvella heitä henkilökohtaisesti ja olet valmis kääntämään heidän puolestaan isommatkin kivet. Olet valmis palvelemaan asiakkaita laadukkaalla otteella ja osaamisella. Työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta sekä halua menestyä osana tiimiä. Eduksesi on LKV-tutkinto ja valmis kokemus alalta tai asiakashankinnasta. Voit olla myös alalle pyrkivä tulevaisuuden lupaus ja haluammekin tarjota mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi - tärkeintä on tahtotila toimia menestyvänä kiinteistönvälittäjänä.


Mitä tarjoamme sinulle
Vahvan brändin sekä innostavan ja uudistuvan työympäristön lisäksi saat ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tuemme koulutushalukkuuttasi. Tarjoamme OP Ryhmän tuntuvat edut ja kilpailukykyisen tulokseen perustuvan palkkauksen.


Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa mielellään toimitusjohtaja Simo Lehtonen puh. 010 256 8980.

 

Lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 23.1.2022, haluamme kuulla sinusta!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549620
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orivesi