Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija
OP Koti Järvi-Häme Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Oletko kiinteistönvälityksen saralla jo meriittejä kerännyt konkari? Vai alanvaihtoa suunnitteleva muu asiantuntija, jolle kotien välittäminen voisi olla seuraava askel urapolulla? Oletko se osaaja, jonka puoleen asiakkaamme haluavat palata yhä uudestaan, sillä tuotat niin hyvää ja laadukasta palvelua?

 

Nyt OP Koti Järvi-Häme Oy LKV etsii riveihinsä uutta kiinteistönvälittäjää tai myyntineuvottelijaa. 

 

Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija 


Tulevassa tehtävässäsi välität asuntoja kokonaisvaltaisesti aina kohteiden hankinnasta asiakirjojen keruuseen, valokuvaukseen ja esittelyihin, tarjousneuvotteluista kauppakirjan laadintaan ja kaupantekoon. Tavoitteena kaikessa toiminnassamme on tarjota asiakkaillemme ylivertainen asiakaspalvelukokemus!

 

 

Muutama sana meistä


OP Koti Järvi-Häme Oy LKV on toimialueensa johtava isännöinti- ja kiinteistönvälitysalan toimija. Toimimme Asikkalan, Hartolan, Kuhmoisten, Luhangan, Padasjoen, Sysmän, Joutsan ja Toivakan kunnissa. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja vahvistamme verkostoamme kiinteistönvälityksen saralla. 

 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 


Mahdollisuuden vaikuttaa ansiotasoosi, vapauden määritellä työaikasi, käyttöösi modernit työvälineet, myynnin tueksi vahvan panostuksen sosiaaliseen mediaan ja kaupan päälle mukavat kollegat! Monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, tiiviin yhteistyön pankin kanssa sekä mahdollisuuden menestyä osana tutkitusti luotetuinta kiinteistönvälitysbrändiä! 


Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut, kuten pohjapalkan, vapaan autoedun sekä OP Ryhmän kattavat henkilöstöedut. Työsuhteen alkuun saat ensimmäisiksi kuukausiksi takuuansion, jonka turvin voit rauhassa perehtyä uuteen työtehtävääsi. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


•    Haluat tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua!
•    Nautit tuloksen tekemisestä ja ihmisten kohtaamisesta
•    Yrittäjämäinen ja itsenäinen työ on sinulle mieluista


Valittavalta henkilöltä toivomme aiempaa kokemusta alalta – LKV-tutkinto on eduksi, ei kuitenkaan välttämättömyys. Sopivan persoonan osuessa kohdalle olemme kuitenkin valmiit perehdyttämään myös uuden tekijän – asenne ratkaisee! Toimialueemme on laaja, mutta valittavan henkilön pääasiallinen työympäristö on Asikkalassa. Mikäli Asikkala on sinulle tuttu muutoinkin kuin puisista rattaistaan, annamme tälle valintaprosessissa painoarvoa. 

 

 

Miten tästä eteenpäin? 


Haluatko olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme asuntounelmia? Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään OP Koti Järvi-Häme Oy LKV:n toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, puh. 0400 551 180, teemu.sarhemaa@op.fi. 


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.op-careers.fi 16.05.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime tippaan. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448387
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Asikkala
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa mielellään OP Koti Järvi-Häme Oy LKV:n toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, puh. 0400 551 180, teemu.sarhemaa@op.fi.