(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija
OP Koti Suur-Savo Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Uudistuva OP Koti Suur-Savo auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. OP Koti tuntee Etelä-Savon. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Kiinteistöjen lisäksi välitämme vuokra-asuntoja. Meillä on töissä 20 kiinteistönvälityksen ammattilaista ja tahdomme kasvaa vielä suuremmaksi!

Haemme kiinteistönvälittäjiä/myyntineuvottelijoita Savonlinnaan ja Pieksämäelle

Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa.

Työssä menestyminen edellyttää systemaattista ja sinnikästä työskentelyä. Hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja sekä välitysalan tuntemusta tai vaihtoehtoisesti välitysalan opiskelua työn ohessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestymiseen sekä itsensä kehittämiseen. Tukenasi on innostava OP Kodin ja Osuuspankin työyhteisö ja koko OP Ryhmän osaaminen ja verkosto. Kannustavan palkkauksen lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa toimitusjohtaja Maija Skön 040 564 3008 tai maija.skon@op.fi.

Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi. 31.10.2019 mennessä. Merkitse hakemukseen haetko Pieksämäelle vai Savonlinnaan.