(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjäksi Enberg Oy:lle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV on toiminut vuodesta 1993 Jyväskylän keskustassa. Välitämme Jyväskylässä sekä lähikunnissa sijaitsevia asuinhuoneistoja, omakotitaloja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja. Laadimme myös eri tarkoituksiin arviokirjoja. Yrityksen toimintaa ohjaavat lait ja asetukset. Olemme lisäksi sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan 10.10.2018 antamaa ohjetta hyvästä välitystavasta.


Etsimme nyt suorarekrytointina Kiinteistönvälitys Enberg Oy:lle KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.
Odotamme sinulta halua panostaa asiakassuhteiden hoitamiseen ja niiden pitkäjänteiseen kehittämiseen. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ahkeraa työotetta. Toivomme, että sinulta löytyy LKV-pätevyys, tai että se on lähitulevaisuutesi tähtäimessä.

Kiinteistönvälitys Enberg Oy tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään menestyksekkäässä yrityksessä kiinteistövälitysalan näköalapaikalla! Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, kattava perehdytys sekä tiimin tuki aina kun sitä
tarvitset. Työssä menestyminen ja siihen sitoutuminen avaavat mahdollisuuden myös yrityksen osakkuuteen.


Jos sinulta löytyy tahtoa menestyä ja olet etsimämme rohkea persoona, jätä hakemustietosi Go Onin nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 11.10.2020.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi