(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä/asuntomyyjä, Sp-Koti (Seinäjoki) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Koti Seinäjoelle myyntihenkistä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/ASUNTOMYYJÄÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme aktiivista, positiivista sekä sanavalmista henkilöä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, sosiaalinen ja innostuva ihminen saatat olla etsimämme henkilö. LKV-tutkinto on eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme aktiivisuuttasi, mahdollisesti olemassa olevia verkostojasi, sekä halua kehittyä huippuvälittäjäksi. 

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Monipuolisen ja dynaamisen työnkuvan

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, palkkaus neuvoteltavissa. Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.