Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Helsinki Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (LKV) HELSINKIIN

 

Haaveiletko työpaikasta Ullanlinnan toimistossa keskeisellä sijainnilla arvoalueella? Ympärilläsi kantakaupungin parhaat mahdollisuudet tehdä välitystyötä Suomen suurimman Osuuspankin tiloissa kaupungin ytimessä.

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen? Meillä OP Koti Helsingissä on paikka juuri sinulle!

 

Kasvumme jatkuu ja etsimme nyt joukkojamme vahvistamaan Kiinteistönvälittäjiä Helsinkiin Ullanlinnan toimistollemme.

 

Toivomme sinulta

 

Haluamme nähdä sinun omaavan vahvaa näyttöä menestyksekkäästä kiinteistönvälitystyöstä sekä LKV-pätevyyden. Haluamme joukkoomme alan ammattilaisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Omaat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taidon. Sinulla on suuri halu menestyä ja tarjota asiakkaille parasta kiinteistönvälityspalvelua.

 

Koska olemme uudistuvan kiinteistönvälityksen kehityksen kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, järjestelmien ja somen hyödyntämisestä. Itse asiassa haluatkin tehdä työtä, jossa some-aktiivisuus ja digiosaamisen hyödyntäminen näyttelevät tärkeää osaa työnkuvassasi. Jos työkaverisi kuvailevat sinua iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi, olet selvästi etsimäämme tyyppiä! 

 

Odotamme sinun olevan arvomaailmamme mukaisesti rehellinen ja suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä. Viimeiseen liittyen toivommekin, että olet sielultasi tiimipelaaja, joka mielellään ilahduttaa kollegojen päivää aurinkoisella olemuksellaan. 

 

Tarjoamme sinulle

 

Ensinnäkin jos arvostat maineikasta, rehtiä ja tutkitusti alan luotettavinta työnantajaa, OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa. Meillä johtamisesta ja kaikista henkilöstöasioista huolehditaan ammattimaisesti ja suunnitelmallisesti. Meillä on myös poikkeuksellisen tiivis yhteistyö markkinaosuudeltaan suurimman pankkiyhtymän kanssa, mikä helpottaa huomattavasti työn tekemistä ja siinä onnistumista. Palkkamallimme on erittäin kannustava, ja työsuhteen alussa saat neljän kuukauden takuupalkan, jonka ansiosta voit rauhassa ja paineetta lähteä liikkeelle meidän joukoissamme.

 

Tietenkin Suomen johtavan finanssiryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meillä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, kysymyksiisi vastaa mielellään myyntijohtajamme Mikko Piitulainen, puh. 040 564 7774 tai mikko.piitulainen@op.fi (18.6.-18.7. olethan yhteydessä Kirsi Tenhuseen, puh. 0447455866, tai Kirsi Tiihoseen, puh. 0405091229).

 

Jos taas tunnet jo kuuluvasi joukkoomme, kerro motivaatiostasi ja taustastasi meille oheisen hakunapin kautta viimeistään 31.8.2021 mennessä. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti heti niiden meille saavuttua.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478554
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, kysymyksiisi vastaa mielellään myyntijohtajamme Mikko Piitulainen, puh. 040 564 7774 tai mikko.piitulainen@op.fi (18.6.-18.7. olethan yhteydessä Kirsi Tenhuseen, puh. 0447455866, tai Kirsi Tiihoseen, puh. 0405091229).