Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Päijät-Häme Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Haaveiletko työstä kiinteistönvälitysalalla? Jos sinulla on palava halu työskennellä ihmisten kanssa ja myydä koteja, ota meihin yhteyttä heti!


Etsimme nyt OP Koti Päijät-Hämeeseen Lahteen ja Heinolaan kahta henkilöä kiinteistönvälittäjän tehtävään. 


Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Päijät-Häme 


Kiinteistönvälittäjänä OP Kodissa kontaktoit potentiaalisia asiakkaita ja kartoitat heidän asumisen unelmiaan. Vierailet kodeissa tekemässä myyntihankintaa ja esittelemässä koteja ostajille, auttaen asiakkaita löytämään heille sopivan kodin. Huolehdit myös myytävien kotien tietojen syöttämisestä järjestelmään ja myyntiasiakirjojen valmistelusta.


Työssäsi sinulla on vahva myyntisihteerin ja myyntijohtajan valmentava tuki. Työ on haastavaa, mutta todella palkitsevaa. Viikkotyömääräsi on n. 40 tuntia ja vapaapäiväsi vaihtelevat itse suunnittelemasi kalenterin mukaan. Fiksusti tekemällä olet voittajaruudussa! 


Muutama sana meistä..
OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alla.

 

..Miksi meille kannattaa hakea?
OP Koti tarjoaa monipuolisen työnkuvan, joustavat työpäivät ja hyvät tulot! Sinulle, joka haluat oppia, haluamme antaa kaiken opin ja avun menestyksesi tueksi. Kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä työssäsi.


Fiksusti tekevälle on tarjolla hyvä palkka, ei provisiokattoa. OP Kodissa saat kannustavan provision ja OP:n brändi tukee sinua menestyksessäsi. 


Työn mukana saat erinomaiset edut ja etenemismahdollisuudet. Tarjoamme kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi laina-, vakuutus- ja muut pankkipalvelut ovat käytettävissäsi henkilökuntahintaan.


Tunnistatko tästä itsesi?
Sinulla on aitoa kiinnostusta myyntiä ja kiinteistönvälitystä kohtaan. Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme. Aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja käytät sujuvasti erilaisia sähköisiä kanavia ja -välineitä. Voit olla alalle aikova tuleva huippumyyjä tai alan kokenut konkari. Olet valmis suorittamaan LKV-tutkinnon työn ohessa, mikäli se sinulta vielä puuttuu.


Kiinnostuitko?
Haluamme kuulla, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Lähetäthän hakemuksesi op-careers.fi- sivuston kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi menestyjien joukossa!


Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Heikki Raitanen, p. 040 664 7570.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468215
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola, Lahti