(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ (LKV) / MYYNTIEDUSTAJA, Vantaa

 

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi – ja kuitenkin turvallisesti työsuhteessa Suomen luotetuimpaan välitysalan työnantajaan, joka on myös osa Suomen suurinta finanssialan konsernia, OP Ryhmää?

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen?

 

Meillä OP Koti Helsingissä on paikka juuri sinulle! Kasvumme vuoksi etsimme nyt joukkojamme vahvistamaan kiinteistönvälittäjiä ja myyntiedustajia Vantaalle toteuttamaan asiakkaidemme asuntounelmia kivet ja kannot heidän puolestaan kääntäen.

 

Odotamme sinulta

 

Haluamme nähdä sinun omaavan vahvaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja toivomme sinulta löytyvän välitysalan kokemusta ja mielellään LKV -tutkinto. Haluamme joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Omat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taito ja halu ovat suuria menestymisen avaimia tästä työssä.

Sinulta löytyy sekä yrittäjä- että palveluhenkisyyttä, ja olet kuin kotonasi myyntityön parissa – et luultavasti osaisi kuvitella tekeväsi mitään muuta. Ja koska olemme uudistuvan kiinteistönvälityksen kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, järjestelmien ja somen hyödyntämisestä. Itse asiassa haluatkin tehdä työtä, jossa some-aktiivisuus ja digiosaamisen hyödyntäminen näyttelevät tärkeää osaa työnkuvassasi. Jos työkaverisi kuvailevat sinua iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi, olet selvästi etsimäämme tyyppiä!

 

Odotamme sinun olevan arvomaailmamme mukaisesti rehellinen ja suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä. Viimeiseen liittyen toivommekin, että olet sielultasi tiimipelaaja, joka mielellään ilahduttaa kollegojen päivää aurinkoisella olemuksellaan.

 

Tarjoamme sinulle

 

Ensinnäkin jos arvostat maineikasta, rehtiä ja tutkitusti alan luotettavinta työnantajaa, OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa. Meillä johtamisesta ja kaikista henkilöstöasioista huolehditaan ammattimaisesti ja suunnitelmallisesti. Meillä on myös poikkeuksellisen tiivis yhteistyö markkinaosuudeltaan suurimman pankkiyhtymän kanssa, mikä sujuvoittaa huomattavasti työn tekemistä ja siinä onnistumista. Palkkamallimme on lisäksi erittäin kannustava, reilu ja tasapuolinen, ja työsuhteen alussa saat neljän kuukauden takuupalkan, jonka ansiosta voit rauhassa ja paineetta lähteä liikkeelle meidän joukoissamme.

 

Tietenkin Suomen johtavan finanssiryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meillä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, kysymyksiisi vastaa mielellään myyntijohtajamme myyntipäällikkömme Kirsi Tiihonen puh. 040 509 1229 tai kirsi.tiihonen@op.fi.

 

Jos taas tunnet jo kuuluvasi joukkoomme, kerro motivaatiostasi ja taustastasi meille op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 28.2.2021. mennessä. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti heti niiden meille saavuttua.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.