(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Uudistunut OP Koti Pirkanmaa auttaa tekemään asumisen unelmista totta! Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistövälityksen lisäksi toimitiloja ja vuokra-asuntoja vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella; tunnemme Tampereen kuin omat taskumme ja kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistövälitysketjuun, OP Kotiin.

 

Meillä työskentelee lähes 50 kiinteistövälityksen rautaista ammattilaista ja tavoitteemme on kasvaa entistä suuremmaksi toimijaksi Pirkanmaalla. Haemme nyt kasvumme tueksi Pirkanmaan menestyneimpään myyntitiimiin kiinteistövälittäjiä, jotka haluavat tehdä tuloksellista kiinteistövälitystä modernilla otteella, digitaalisia työvälineitä hyödyntäen.

 

Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Pirkanmaa

 

Monipuoliset työpäiväsi koostuvat asiakkaiden ja kohteiden hankinnasta, kohteisiin tutustumisesta, esittelyistä ja yhteydenpidosta asiakkaisiin eri kanavien välityksellä. Työ on mukaansatempaava yhdistelmä toimistotyötä sekä liikkumista kohteisiin ja asiakkaiden luokse.

 

Odotuksemme sinua kohtaan

Olet alan ammattilainen, jolta löytyy näyttöjä menestyksekkäästä kiinteistönvälitystyöstä. Nautit tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Sinulla on laajat verkostot ja hyödynnät niitä menestyksekkäästi työssäsi. Osaat myös käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä ja ymmärrät niiden merkityksen työssäsi.

 

Palat halusta menestyä ja kunnia-asiasi on tarjota asiakkaillemme alan parasta kiinteistönvälityspalvelua. Olet arvomaailmamme mukaisesti rehellinen ja suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä.

 

Tarjoamme sinulle

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen yritykseemme ja toimintatapoihimme. Lisäksi valmennamme sinua säännöllisesti, ja poistamme yhdessä esteistä menestymisesi tieltä. Työtäsi tukemaan saat käyttöösi modernit työvälineet ja työtilat huippusijainnilla sekä OP Ryhmän mahdollistaman liidituen potentiaalisista asiakkaista, sillä teemme tiivistä yhteistyötä markkinajohtaja OP Tampereen kanssa.

 

Ansaintamallimme on palkitseva ja kannustava, joka mahdollistaa erinomaisen ansiotason. Olemme osa Suomen johtavaa finanssialan yritystä, OP Ryhmää, joten lisäksi saat käyttöösi OP:n merkittävät ja kattavat henkilöstöedut.

 

Työntekijämme kokevat tiimimme aidosti voimavarakseen ja työssäsi saat tukea niin kollegoiltasi, esihenkilöltäsi kuin myynnintukipalveluista. Pääset meillä osaksi loistavaa porukkaa, jossa voit oikeasti olla oma itsesi – työskentelemme pilke silmäkulmassa yhteisen menestymisemme eteen!

 

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja OP Koti Pirkanmaasta antaa mielellään myyntijohtaja Topi Salmi, puh. 050 389 6868 tai topi.salmi@op.fi.  

 

Löydät Topin videoterveiset ja yhteenvedon hakemistamme uusista kollegoistamme osoitteesta https://youtu.be/gMsDvLDA6vM, jonka lisäksi voit käydä tutustumassa meihin myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Seuraavaksi haluamme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan joukkoomme lähettämällä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 6.12.2020 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta.

 

Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua ja saatamme olla yhteydessä hakijoihin jatkotoimenpiteiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti!

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Kodit ovat osa OP Ryhmää ja paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on maanlaajuisesti 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)