(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Lounaisrannikko

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV on osa Lounaisrannikon Osuuspankki -konsernia. Tarjoamme kiinteistönvälityspalveluja Uudenkaupungin, Laitilan, Maskun, Taivassalon ja Kustavin alueilla.

 

 

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi – kuitenkin turvallisesti osana Suomen suurinta finanssialan konsernia, OP Ryhmää?

 

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen?

 

Etsimme nyt joukkojamme vahvistamaan KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ Taivassalon-Kustavin alueelle.

 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme ulospäin suuntautunutta, myyntihenkistä kiinteistövälityksen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen, vuorovaikutteinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja halu menestyä, saatat olla etsimämme henkilö. LKV-tutkinto katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä osaksi hyvähenkistä tiimiä, jossa viihdytään, autetaan kaveria ja iloitaan onnistumisista.
  • Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Suomen johtavan finanssialan konsernin tuen ja näkyvyyden
  • Merkittävät OP Ryhmän ja OP Kodin henkilökuntaedut

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 10-16 sari.ruusola@op.fi, p. 044 733 2211.

 

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteessa https://op-careers.fi/ viimeistään 30.11.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Älä siis suotta jätä hakemista viime tippaan!

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)