(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Lounais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

OP Koti Lounais-Suomi Oy LKV on osa Lounais-Suomen Osuuspankkia. Tarjoamme kiinteistönvälitys- ja isännöintipalveluja Paimiossa, Sauvossa ja muidenkin lähikuntien alueilla Varsinais-Suomessa. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Paimiossa Osuuspankin toimitalossa. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan OP Koti -kiinteistönvälitysketjuun ja olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

 

 

Pitkäaikaisen välittäjämme eläköityessä etsimme vakituiseen työsuhteeseen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ tekemään asiakkaidemme asuntounelmista totta.

 

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi – ja kuitenkin turvallisesti työsuhteessa Suomen luotetuimpaan välitysalan työnantajaan, joka on myös osa Suomen suurinta finanssialan konsernia, OP Ryhmää?

 

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen?

 

Mitä odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on ensisijaisesti kiinteistönvälityksen ammattilainen, jolla on jo näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Katsomme eduksi LKV-pätevyyden tai halukkuuden sen pikaiseen suorittamiseen. Odotamme sinulta aktiivista asennetta, aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaspalveluun. Tutustut helposti ihmisiin ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Uskallat oppia uutta myös ammatillisesti tällä kovaa vauhtia kehittyvällä alalla ja saat osaamisen kartuttamiseen tarvittavan tuen.

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi hyvähenkistä työporukkaa, jossa viihdytään, autetaan kaveria ja iloitaan myös yhteisestikin onnistumisista. Saat työsi tueksi monipuoliset ja ajanmukaiset järjestelmät ja työkalut. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkausjärjestelmän sekä OP Ryhmän ja OP Kotimme henkilöstöedut. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja saat toimitusjohtaja Kari Nätkynmäeltä (puh. 050 65423), jonka tavoitat tässä asiassa arkisin klo 09.00–17.00.

 

Hae tehtävää 30.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta! Ethän turhaan jätä hakemista viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.