(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

OP Koti Turku auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Tunnemme Turun talousalueen kuin omat taskumme. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Kiinteistöjen lisäksi välitämme myös toimitiloja ja vuokra-asuntoja. Meillä on töissä yli 50 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista välityksestä markkinointiin ja tahdomme kasvaa vielä suuremmaksi!

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

 

Kiinteistönvälitys on myyntityötä, jossa mahdollistat työlläsi myyjien ja ostajien asumisen unelmia.

Etsimme lisää tekijöitä Turun talousalueen parhaaseen myyntitiimiin! Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä ja myyntiä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa.

 

Avaimet tehtävässä menestymiseen

 

Etsimämme henkilö on kiinteistönvälityksen ammattilainen, jolla on jo näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Katsomme eduksi LKV-pätevyyden. Sinulla on laajat verkostot ja tutustut helposti ihmisiin. Olet loistava asiakaspalvelija ja timanttinen tiimipelaaja, jolla on halua tehdä tuloksellista myyntiä. Olemme vahva tiimi, jossa kaveria autetaan ja iloitaan myös yhteisesti onnistumisista. Uskallat heittäytyä ja oppia uutta myös ammatillisesti. Annamme tukea osaamisesi karttumiseen.

 

Tarjoamme sinulle

 

Pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa viihdytään. Tarjoamme kannustavan palkitsemisjärjestelmän sekä oivat OP Ryhmän ja OP Kotimme työsuhde-edut. Saat työsi tueksi monipuoliset työkalut ja monikanavaisen liidituen sekä yhteistyön markkinajohtaja OP Turun Seudun kanssa.

 

Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi 18.10.2020 mennessä. Sopivan henkilön löydyttyä etenemme prosessissa viipymättä. Lisätietoja tehtävästä saat Myynti- ja asiakkuusjohtaja Juho Suviniemeltä 040 7349 454.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.