(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ 

 

Etsimme lisää tekijöitä Pirkanmaan parhaaseen ja menestyneimpään myyntitiimiin! Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä ja myyntiä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa.

 

Avaimet tehtävässä menestymiseen

Etsimämme henkilö on kiinteistönvälityksen ammattilainen, jolla on jo näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Katsomme eduksi LKV-pätevyyden. Sinulla on laajat verkostot Pirkanmaalla ja tutustut helposti ihmisiin. Olet loistava asiakaspalvelija ja timanttinen tiimipelaaja, jolla on halua tehdä tuloksellista myyntiä. Uskallat heittäytyä ja oppia uutta myös ammatillisesti.

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa viihdytään. Teemme yhdessä kaikenlaista mukavaa ja tiimihenkemme on loistava. Mahdollistamme sinulle erinomaisen ansiotason ja kannustavan palkitsemisjärjestelmän sekä oivat OP Ryhmän ja OP Kotimme työsuhde-edut. Saat työsi tueksi monipuoliset työkalut ja monikanavaisen liidituen sekä yhteistyön markkinajohtaja OP Tampereen kanssa.

 

Tästä eteenpäin

Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi. Sopivan henkilön löydyttyä etenemme prosessissa viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa myyntijohtaja Topi Salmi, puh. 050 389 6868 tai topi.salmi@op.fi. Topin tavoitat ma 3.8. klo 13-17 ja ke 5.8. klo 13-17.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.