(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

OP Koti Pohjanmaa tarjoaa asiakkailleen osaavaa kiinteistönvälitystä ja isännöintiä. Toimistomme sijaitsevat Vaasassa, Kokkolassa, Ylivieskassa, Kalajoella, Kannuksessa, Nivalassa, Oulaisissa, Haapavedellä, Haapajärvellä ja Kärsämäellä.

Haemme nyt Kokkolan alueella toimivaan loistotiimiimme osaavaa KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

Tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta. Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat asuntojen hankkimisesta myyntiin ja niiden myymisestä, arvioinnista ja vuokraamisesta. Pystyt vaikuttamaan vahvasti oman työpäiväsi kulkuun. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta alueellamme ja tapahtuu osin iltaisin sekä viikonloppuisin.

Odotamme sinulta

Olet jo työskennellyt kiinteistöjen välityksen parissa ja sinulle on kertynyt näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Arvostamme suoritettua LKV- tutkintoa. Sinulla on sujuvat it-taidot ja haluat hyödyntää somea markkinoinnissa. Sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Työskentelytyyliltäsi olet pitkäjänteinen ja ymmärrät pitkien asiakassuhteiden merkityksen. Olet yrittäjähenkinen ja lannistumaton henkilö ja palat halusta oppia uutta. Nautit siitä, että voit johtaa itsenäisesti omaa kalenteriasi. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja pystyt laittamaan itsesi likoon erilaisissa tilanteissa, niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi hyvähenkistä työyhteisöä! Tarjoamme sinulle turvallisen, luotettavan ja ison talon tuen. Olemme ajan hermolla ja tarjoamme asiakkaillemme moderneja ratkaisuja. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään Johanna Lakanen, puh. 0406620048. Johannan tavoittaa parhaiten 20.5. klo 13-15.30 ja 28.5. klo 8-11. Muina aikoina voit lähettää sähköpostia: johanna.lakanen@op.fi.

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.5. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP Ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.