(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Kymenlaakso Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Sinustako unelmien välittäjä? Haemme pohjoiseen Kymenlaaksoon

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

tekemään asiakkaidemme unelmista totta.
 

Haluat löytää asiakkaillemme juuri sen oikean, olipa kyseessä kodin, kesäasunnon, sijoitusasunnon tai toimitilojen ostaminen, myyminen tai vuokraaminen.

 Palveluhenkinen asenteesi ja aktiivinen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja ammattitaitosi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja olet luotettu yhteistyökumppani verkostossasi. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Voit olla alalle aikova juniori tai jo kokenut konkari. Olet valmis suorittamaan LKV-tutkinnon työn ohessa, mikäli se sinulta puuttuu.

 Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Tarjoamme sinulle pohjapalkan lisäksi autoedun, loppu on itsestäsi kiinni. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Kymenlaakson kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Arto Kurvinen, puh. 044-065 1741.  Lähetä hakemuksesi ja CV 15.3.2020 mennessä https://op-careers.fi/ -sivuston kautta. 

OP Koti tuntee Kymenlaakson. 

Kymenlaakson OP Koti Oy on OP Kymenlaakson tytäryritys, joka palvelee asiakkaitamme koko Kymenlaakson alueella 12 ammattilaisin voimin. Välitämme asuntoja, vapaa-ajan kohteita, toimitiloja ja vuokra-asuntoja. Hyvä paikallinen markkinatuntemus ja osaava henkilöstö tekevät meistä vahvan toimijan alueellamme. Toimipisteemme sijaitsevat Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa.