(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
Asuntoporvoo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Asuntoporvoo Oy
Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 700 asuntokaupan ammattilaista yli sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Kiinteistömaailman asuntomyymälät toimivat franchising-periaatteella.
Toimenkuva
Uusi myyntiura palkitsevassa asiantuntijaorganisaatiossa?

Porvoon Kiinteistömaailmalla on vakuuttava yli 20-vuotinen historia menestyvien välittäjien kasvattajana. Olisitko sinä meidän uusi menestyjämme? Asenne ratkaisee kokemustakin enemmän! Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet onnistua Suomen suurimmassa kiinteistövälitysketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin sekä alan parhaat työkalut ja myyntikanavat.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta myynnillistä ja aktiivista asennetta ja halua menestyä. Jos olet tarkka asiakaspalvelija ja haluat oppia kiinteistövälitysalan perusteet, olet juuri se tyyppi jota etsimme!

Saat vahvan myyntivalmennuksen, mukavat kollegat ja koko tiimin täyden tuen sekä viihtyisän toimipisteen keskellä kaupunkia. Koulutamme sinut halutessasi työn ohella ammattitutkintoon ja takaamme että menestyksesi näkyy myös lompakossasi.
Muut tiedot
Huomioimme myös kokeneet alan konkarit, jotka haluavat edetä urallaan taloudellisesti ja ammatillisesti. Rakennetaan sinulle yhdessä uusi urapolku!

Toimi heti ja laita vapaamuotoinen hakemus cv:n kera 6.3. mennessä osoitteeseen jaanamaija.hapuoja@eezy.fi. Laita sähköpostiotsikkoon merkintä ”uusi myyntiura”. Lisätietoja tehtävästä yrittäjä Jaanamaija Hapuoja p. 0400-843394
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, Jaanamaija.Hapuoja@eezy.fi, 019- 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.03.2020 mennessä.