(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Oulu Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

OP Koti Oulu Oy auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Tunnemme Oulun alueen kuin omat taskumme. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Osakkeiden ja kiinteistöjen lisäksi välitämme myös toimitiloja ja vuokra-asuntoja. Meillä on töissä 21 kiinteistönvälityksen rautaista ammattilaista ja tahdomme kasvaa vielä suuremmaksi!

Haemme ammattitaitoiseen ja energiseen myyntijoukkueeseemme

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ/ASUNTOMYYJIÄ 

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi, mutta toimimalla kuitenkin turvallisessa työsuhteessa osana OP Ryhmää? Mikäli sinua kuvaillaan iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi olet selvästi etsimäämme tyyppiä. Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa. Toimit myyjien ja ostajien edustajana ja etsit heille sopivimmat asumisen ratkaisut.

Odotamme sinulta näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä joko kiinteistönvälitysalalta tai muulta myyntialalta. Olet kotonasi myyntityön parissa, etkä osaisi kuvitella tekeväsi mitään muuta. Ennen kaikkea haluamme joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Ehdoton edellytys on myös se, että olet sielultasi tiimipelaaja. 

Tarjoamme työnantajaksi maineikkaan ja tutkitusta alan luotettavimman toimijan. Kilpailukykyisen myyntituloksiin perustuvan palkan ja vapaan autoedun sekä oivat OP Ryhmän työsuhde-edut. Saat työsi tueksi monipuoliset työkalut sekä yhteistyön asuntorahoituksen markkinajohtajan OP Oulun kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä toimitusjohtaja Timo Jormakka vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 0400 282670 tai timo.jormakka@op.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op.careers.fi -sivuston kautta tai suoraan osoitteella timo.jormakka@op.fi viimeistään 09.02.2020.  

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitys-liiketoimintaa. OP Koteja on 43, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, sillä toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017 -tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippu sijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.