(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme lisää tekijöitä Pirkanmaan parhaaseen ja menestyneimpään myyntitiimiin. Tule työkaveriksemme,

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa.

 

Avaimet tehtävässä menestymiseen

  • Myyntikokemus ja näytöt tuloksellisesta myyntityöstä
  • Laajat verkostot Pirkanmaalla
  • Kyky ja vahva tahto tavoitteelliseen tekemiseen
  • Asiakaspalvelu- ja tiimipelaajataidot

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa viihdytään. Teemme yhdessä kaikenlaista kivaa. Mahdollistamme sinulle erinomaisen ansiotason ja kannustavan palkitsemisjärjestelmän sekä oivat työsuhde-edut. Harjoitteluajalta saat takuupalkan ja perehdytysohjelmastamme on otettu mallia muuallekin. Saat työsi tueksi monipuoliset työkalut ja monikanavaisen liidituen sekä yhteistyön markkinajohtaja OP Tampereen kanssa.

 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa myyntijohtaja Topi Salmi, puh. 050 389 6868 tai topi.salmi@op.fi.

Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi. Sopivan henkilön löydyttyä etenemme prosessissa viipymättä.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.

 

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP Ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.