Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Sastamala

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

 TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!
 
 
Haemme Sastamalaan 
 
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ
 
tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta.


Odotamme sinulta 
Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Jos et vielä ole asunnonvälityksen ammattilainen, me koulutamme sinusta sellaisen.


Tarjoamme sinulle 
Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Sastamalan kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. Tarjoamme mahdollisuuden menestyksesi mukaisiin ansioihin sekä OP-ryhmän henkilöstöedut. Tule osaksi tutkitusti luotetuinta kiinteistövälitysbrändiä.


Hakuohjeet ja lisätiedot 
Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 25.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa OP Sastamalan toimitusjohtaja Janne Pohjolainen (050-5604189), janne.pohjolainen@op.fi. Tavoitat Jannen puhelimitse parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 10-12. 
 
Yhdessä hyvä tulee. #LI

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286381
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa OP Sastamalan toimitusjohtaja Janne Pohjolainen (050-5604189), janne.pohjolainen@op.fi. Tavoitat Jannen puhelimitse parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 10-12.