(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!

Haemme Loimaan talousalueelle

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta.

Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Sinun ei tarvitse olla vielä asunnonvälityksen ammattilainen, me koulutamme sinusta sellaisen.

Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Saumaton yhteistyö talousalueen pankkien kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. Tarjoamme mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin sekä OP-ryhmän henkilöstöedut. Tule osaksi tutkitusti luotetuinta kiinteistövälitysbrändiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Riikka Pohjanpiiri (050-4449686), riikka.pohjanpiiri(at)op.fi. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi Opn Uramahdollisuudet -sivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 31.8.2019.

Yhdessä hyvä tulee.