(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP Koti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!

Haemme Turun talousalueelle

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta.

Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Jos et vielä ole asunnonvälityksen ammattilainen, me koulutamme sinusta sellaisen.

Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Turun Seudun kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. Tarjoamme mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin sekä OP-ryhmän henkilöstöedut. Tule osaksi tutkitusti luotetuinta kiinteistövälitysbrändiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Riikka Pohjanpiiri (050-4449686), riikka.pohjanpiiri(at)op.fi. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet -sivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 14.7.2019.

Yhdessä hyvä tulee.