(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OPKK

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!

Haemme Vaasan talousalueelle 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ 

tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta.

Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Voit olla alalle aikova tuleva huippumyyjä tai jo kokenut konkari. Olet valmis suorittamaan LKV-tutkinnon työn ohessa, mikäli se sinulta puuttuu. 

Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Vaasan kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. Saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi OP-ryhmän henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Juho Suviniemi juho.suviniemi(at)op.fi. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet- sivuston kautta viimeistään 12.05.2019.

Yhdessä hyvä tulee.