Kiinteistönvälittäjä
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme alan parhaita kiinteistönvälittäjiä!

Oletko Sinä kokenut, aktiivinen ja tuloksia aikaansaava kiinteistönvälityksen ammattilainen ja LKV?Me tarvitsemme joukkoomme lisää hyviä myyjiä, vahvoja välitysalan ammattilaisia Ullanlinnan ja Tapiolan toimistoihin. Meitä on täällä Helsingin OP-Kiinteistökeskuksessa jo 40 asumisen ammattilaista palvelemassa pääkaupunkiseudun asiakkaita.

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Olisitko Sinä uusi työkaverimme?

Erityinen vahvuutesi on kyky kohdata ihmisiä ja rakentaa luottamuksellisia asiakassuhteita. Olet saanut erinomaista palautetta asiakkailtasi palveluasenteestasi ja työsi laadusta.

Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä menestymisestä välitysalalla. Rakastat myyntityötä ja saat draivia tuloksista. Olet aktiivinen verkostoituja. Käytät suvereenisti digitaalisia työkaluja ja somea myyntityösi tukena. Hallitset palvelun myös englanniksi, venäjän kielitaidosta on erityistä etua. Asetat itsellesi haastavia tavoitteita ja kehität jatkuvasti myös ammatillista osaamistasi. Välitystyö on Sinulle elämäntapa, josta nautit.

Mitä me voimme tarjota Sinulle?

Olemme osa OP Ryhmää ja finanssialan houkuttelevin työnantaja. Isona talona tarjoamme hyvät työsuhteen ehdot, kilpailukykyisen uudistetun palkkauksen ja merkittävät henkilöstöedut kuten henkilöstöalennukset OP:n tarjoamista pankki- ja vakuutuspalveluista. Tarjoamme sinulle kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet, vahvan OP brändin, perusteellisen perehdytyksen ja osaavat kollegat.

Jätä hakemuksesi tehtävään OP:n Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi ja kerro meille itsestäsi ja asenteestasi! Hakuaika päättyy 25.3.2019. Tehtäviin valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Myyntijohtaja Anne Kuiri-Henttinen sekä toimitusjohtaja Ari Loukkola vastaavat mielellään kysymyksiisi. Anne Kuiri-Henttinen, puh. 040 821 1213, anne.kuiri-henttinen@op.fi, Ari Loukkola, puh. 040 525 7981, ari.loukkola@op.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242608
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki