Kiinteistönvälittäjä
Helsingin OP-Kiinteistökeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Etsimme menestyvään joukkoomme tuloksellisia kiinteistönvälittäjiä tai myyntineuvottelijoita!

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahva paikallinen markkinatuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta

Kiinteistönvälittäjän työ meillä

Päivittäisessä työssäsi palvelet olemassa olevia asiakkaitamme ja teet uusasiakashankintaa. Myyntityön lisäksi toimit asiakkaittesi luottohenkilönä. Olet halukas kääntämään isommatkin kivet heidän puolestaan ja palvelemaan heitä laadukkaalla otteella ja osaamisella. Työ edellyttää oikeaa asennetta, systemaattista työotetta ja joustavuutta työajoissa.

Menestyksen avaimet

Kokemuksesi alalta, LKV-pätevyys ja tuloksellinen näyttö asiakashankinnasta ja myyntityöstä varmistavat onnistumisesi. Sosiaalinen media on sinulle luonteva keino asiakashankinnan ja myyntityön tukemiseksi. Alan koulutus ja kokemus ovat eduksi. Voit myös olla tulevaisuuden lupaus – tarjoamme uusille alalle tulijoille mahdollisuuden kehittyä huippumyyjiksi!

Monta hyvää syytä tulla meille töihin!

Tarjoamme sinulle laajan asiakaskunnan ja kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet Suomen luotetuimpien välittäjien joukossa. Olemme finanssialan houkuttelevin työnantaja ja isona talona tarjoamme sinulle myös merkittävät edut; kilpailukykyisen uudistetun palkkauksen ja huomattavia henkilöstöetuja OPn tarjoamista pankki- ja vakuutuspalveluista

Työsi on itsenäistä ja saat tueksesi vahvan brändin lisäksi innostavan työympäristön ja mukavat työkaverit. Hyvä perehdytys työhön ja osaamisen koulutuspolku takaavat onnistumisen työssäsi.

Jätä hakemuksesi tehtävään OP:n Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi ja kerro meille itsestäsi ja asenteestasi! Hakuaika päättyy 31.12.2018. Tehtäviin valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Myyntijohtaja Anne Kuiri-Henttinen sekä johtaja Ari Loukkola vastaavat mielellään kysymyksiisi 23.11. ja 30.11. klo 14-16 sekä 17.12. klo 10-11. Anne Kuiri-Henttinen, puh. 040 821 1213, anne.kuiri-henttinen@op.fi, Ari Loukkola, puh. 040 525 7981, ari.loukkola@op.fi.

Kiinteistönvälityksen rekrytointi-ilta Helsingissä!

Tule tiistaina 11.12. klo 17-20 OP Vallilaan (Gebhardinaukio 1) juttelemaan kanssamme glögitarjoilun lomassa! Kiinteistönvälittäjiämme kertovat työstään, kokemuksistaan ja työarjestaan. Esimiehemme Anne ja Ari kertovat uudistetusta palkkamallista, OP:n huomattavista henkilöstöeduista sekä välitysalan uusista tuulista. Lopuksi sinulla on mahdollisuus haastatteluhetkeen, jossa pääset kertomaan itsestäsi ja motivaatiostasi alalle. Osallistuminen Kiinteistönvälityksen rekrytointi-iltaan ei vielä edellytä työhakemusta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1204216
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki