(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP-Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017 -tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike. 

SINUSTAKO UNELMIEN VÄLITTÄJÄ?

Haemme eteläiseen Kymenlaaksoon Kotkan talousalueelle kiinteistönvälittäjiä tekemään asiakkaidemme unelmista totta.

Kiinteistönvälittäjänä olet mukana toteuttamassa asiakkaidemme elämän tärkeimpiä unelmia. Haluat löytää asiakkaillemme juuri sen oikean, olipa kyseessä kodin, kesäasunnon, sijoitusasunnon tai toimitilojen ostaminen, myyminen tai vuokraaminen. 

Palveluhenkinen asenteesi ja aktiivinen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja ammattitaitosi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja olet luotettu yhteistyökumppani verkostossasi. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Voit olla alalle aikova juniori tai jo kokenut konkari. Olet valmis suorittamaan LKV-tutkinnon työn ohessa, mikäli se sinulta puuttuu. 

Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Tarjoamme sinulle pohjapalkan lisäksi autoedun, loppu on itsestäsi kiinni. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Kymenlaakson kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 30.7.-3.8. myyntipäällikkö Arto Kurvinen, puh. 044-065 1741. Lähetä hakemuksesi ja CV 19.8.2018 mennessä OP Ura -sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi.

Yhdessä hyvä tulee.

Kymenlaakson OP-Kiinteistökeskus Oy on OP Kymenlaakson tytäryritys, joka palvelee asiakkaitamme koko Kymenlaakson alueella 12 ammattilaisin voimin. Välitämme asuntoja, vapaa-ajan kohteita, toimitiloja ja vuokra-asuntoja. Hyvä paikallinen markkinatuntemus ja osaava henkilöstö tekevät meistä vahvan toimijan alueellamme. Toimipisteemme sijaitsevat Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa.