(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
Kymenlaakson OPKK

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

SINUSTAKO UNELMIEN VÄLITTÄJÄ?

Haemme sekä eteläiseen että pohjoiseen Kymenlaaksoon Kotkan ja Kouvolan talousalueelle kiinteistönvälittäjiä tekemään asiakkaidemme unelmista totta.


Kiinteistönvälittäjänä olet mukana toteuttamassa asiakkaidemme elämän tärkeimpiä unelmia. Haluat löytää asiakkaillemme juuri sen oikean, olipa kyseessä kodin, kesäasunnon, sijoitusasunnon tai toimitilojen ostaminen, myyminen tai vuokraaminen. 


Palveluhenkinen asenteesi ja aktiivinen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme ja ammattitaitosi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja olet luotettu yhteistyökumppani verkostossasi. Vahvuutenasi on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat olla kanssamme rakentamassa loistavaa fiilistä sekä asiakkaillemme että työyhteisöömme. Voit olla alalle aikova juniori tai jo kokenut konkari. Olet valmis suorittamaan LKV-tutkinnon työn ohessa, mikäli se sinulta puuttuu. 


Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Tarjoamme sinulle pohjapalkan lisäksi autoedun, loppu on itsestäsi kiinni. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa OP Kymenlaakson kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Arto Kurvinen, puh. 044-065 1741 tai osoitteessa op.fi/rekry. Lähetä hakemuksesi ja CV 3.6.2018 mennessä osoitteessa op-careers.fi -sivuston kautta. Kerro hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti Kotkan vai Kouvolan toimipisteemme kiinteistönvälittäjäksi.