(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
Pohjolan OPKK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

OPn toiminnan yhtenä osa-alueena ovat kehittyvät Asumisen palvelut, jonka ytimessä on Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy. Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy toimii 12 välityksen ammattilaisen voimin Lapin alueella.

Etsimme nyt Rovaniemelle ja Levi / Ylläs -alueille uudistuvaan välitystyöhön aktiivisia

Kiinteistövälittäjiä (LKV) tai Myyntineuvottelijoita

Palvelet uusia ja olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, sekä etsit aktiivisesti uusia myytäviä kohteita. Myyntityön lisäksi toimit asiakkaidesi luotettuna yhteyshenkilönä.

Menestyksen avaimet.

Ymmärrät asiakkaiden erityistarpeet, haluat palvella heitä henkilökohtaisesti ja olet valmis kääntämään heidän puolestaan isommatkin kivet. Olet valmis palvelemaan asiakkaita laadukkaalla otteella ja osaamisella. Työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta sekä halua menestyä osana tiimiä. Eduksesi on LKV-tutkinto ja valmis kokemus alalta tai asiakashankinnasta. Voit olla myös alalle pyrkivä tulevaisuuden lupaus ja haluammekin tarjota mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi - tärkeintä on tahtotila toimia menestyvänä kiinteistönvälittäjänä.

Monta hyvää syytä hakea. Vahvan brändin, innostavan ja uudistuvan työympäristön lisäksi saat ammattitaitoisen tuen ja uuden työntekijän valmennuksen. Olemme finanssialan houkuttelevin työnantaja ja meillä toteutuu kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet Suomen luotetuimpien välittäjien joukossa sekä laajan asiakaskunnan parissa. Tarjoamme OP Ryhmän tuntuvat edut, kilpailukykyisen tulokseen perustuvan palkkauksen ja autoedun.

Tästä eteenpäin.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään OP urasivujen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 30.3.2018 mennessä.

Lupaamme, että oman osaamisesi kehittäminen meille palkitsee sinut monin tavoin. Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi menestymään kanssamme! Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, toimitusjohtaja Jyrki Pyykönen p. 0400 287 711 tai myyntijohtaja AulisTervonen p. 040 759 8445 kertovat mielellään lisää. Videohakemukset ovat erittäin tervetulleita!