(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP-Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.

Porvoon Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen 

Kiinteistönvälittäjää

Tehtävästä

Työssäsi tulet toteuttamaan asiakkaiden unelmia. Työ on itsenäistä sekä vaihtelevaa ja pystyt itse vaikuttamaan työpäiväsi kulkuun, asiakaskokemus edellä totta kai. Työtehtäviisi kuuluu huoneistojen ja kiinteistöjen arviointi ja myynti Itä-Uudenmaan alueella. Tyypillisesti olet tekemisissä asiakkaiden kanssa, rakennat houkuttelevaa myynti-ilmoitusta tai teet kirjallisia töitä myynti- ja taustadokumenttien parissa. Työ on liikkuvaa eikä se katso kelloa, asuntojen näytöt painottuvat usein iltoihin ja viikonloppuihin. 

Sinusta

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ylivertaisen asiakaskokemuksen rakentamisesta, tuloksellisesta myynnistä ja asumisen palveluista. Kokemus alalta auttaa sinut alkuun, mutta ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että olet varustettu positiivisella asenteella ja nautit myynnistä sekä asiakastyöstä. Kiinteistönvälittäjän työssä seuraava asiakas voi tulla yhtä lailla kaupan kassajonosta kuin sovitusta asiakastapaamisesta. Oletkin rohkea verkostoituja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi tekemisissä erilaisten ihmisten ja elämäntilanteiden kanssa, joten luottamuksen rakentaminen ja aktiivinen työote ovat myös tärkeä osa työnkuvaasi. OP on digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä, joten toivomme myös sinun hallitsevan nykyaikaiset työvälineet. LKV pätevyys on sinulle eduksi, vähintään sinulla tulee olla kiinnostus sen suorittamiseen. Pärjäät työssä suomen kielellä, mutta englannin ja ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

Mitä sinä saat meiltä

Haluamme pitää työntekijöistämme huolta ja tarjoammekin erinomaiset työsuhde-edut. Meillä kannustavan provisiopalkan lisäksi saat auto- ja puhelinedun, lomarahat, sairausajan palkan ja normaalin työterveyshuollon lisäksi terveysvakuutuksen. Saumaton yhteistyö pankin kanssa tukee toimintaamme ja takaa asiakkaillemme kaikki kauppoihin liittyvät palvelut saman katon alta. OPKK:lla kanssasi työskentelee 5 hengen asiantunteva ja tuloshakuinen tiimi, johon kuuluu sekä alan konkareita että tuoreempia kykyjä. Tukea työhösi ja osaamisen kehittämiseen saat sekä OPKK:n että pankin tiimiltä, esimieheltä ja OP ryhmältä. Haluamme sinun onnistuvan.

Joko vakuutimme sinut? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Ura-sivuston kautta viimeistään 8.10.2017. Haastattelut tähän tehtävään pidetään viimeistään marraskuun aikana. Tehtävän aloitus on 1.2. 2018 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat kuulla vielä lisää tehtävästä, toimitusjohtaja Mauri Raipola p. 0500 504 222, mauri.raipola(at)op.fi vastaa kysymyksiisi.