(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Urbaanit Kodit Oy (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Asiakkaamme Urbaanit Kodit Oy on Nooa Säästöpankin tytäryhtiö ja Sp-Koti franchising -ketjuun kuuluva kiinteistönvälitysyritys. Yritys keskittyy asiakkaidensa kokonaistalouden hallintaan ja valmennukseen yhdessä Nooa Säästöpankin säästöpankkiirien kanssa. 

Etsimme nyt Urbaanit Kodit Oy:lle myyntihenkisiä, LKV-tutkinnon suorittaneita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

palvelemaan heidän kasvavaa asiakaskuntaansa.

Tehtävänäsi on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät sekä kehittää välitystoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta. Olet ahkera ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Haluat tehdä tulosta ja kehittää sekä itseäsi että yrityksen toimintaa. 

Urbaanit Kodit Oy tarjoaa sinulle:

  • Sp-Kodin verkoston tuen ja maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Aktiivisen ja innostuneen työyhteisön ympärillesi
  • Viihtyisät toimitilat Helsingin ytimessä Aleksanterinkadulla

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera. Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.