(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti Urbaanit Kodit (Uusimaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Asiakkaamme Urbaanit Kodit Oy on Nooa Säästöpankin tytäryhtiö ja Sp-Koti franchising -ketjuun kuuluva kiinteistönvälitysyritys. Yritys keskittyy asiakkaidensa kokonaistalouden hallintaan ja valmennukseen yhdessä Nooa Säästöpankin säästöpankkiirien kanssa. 

Etsimme nyt asiakkaallemme Urbaanit Kodit Oy:lle myyntihenkisiä, LKV-tutkinnon suorittaneita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ osakkaiksi

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.


Tehtävänäsi on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät sekä kehittää välitystoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta. Olet ahkera ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Haluat tehdä tulosta ja kehittää sekä itseäsi että yrityksen toimintaa. 

Urbaanit Kodit Oy tarjoaa sinulle:

  • Sp-Kodin verkoston tuen ja maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Aktiivisen ja innostuneen työyhteisön ympärillesi
  • Viihtyisät toimitilat Helsingin ytimessä Aleksanterinkadulla sekä Vantaan Tikkurilassa

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera tulemaan oheisen linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=648 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.