(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Tikkurila)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.


Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Tikkurilan toimipisteeseen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

palvelemaan heidän kasvavaa asiakaskuntaansa!


Etsimme myyntihenkisiä, aktiivisia ja ulospäinsuuntautuneita henkilöitä, joilta löytyy aitoa paloa tehdä tulosta! Voit olla myös uusi tulokas alalla, sillä arvostamme erityisesti intoa oppia uutta ja halua kehittyä huippuvälittäjäksi. Alan työkokemus katsotaan toki eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän 
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa, tässä työssä on mahdollisuus kiinteään pohjapalkkaan ja sen lisäksi maksettaviin kannustaviin provisioihin.  

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=571  jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.