(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Tikkurila)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Tikkurilan toimipisteeseen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

palvelemaan heidän kasvavaa asiakaskuntaansa!

Etsimme myyntihenkisiä, aktiivisia ja ulospäinsuuntautuneita henkilöitä, joilta löytyy aitoa paloa tehdä tulosta! Voit olla myös uusi tulokas alalla, sillä arvostamme erityisesti intoa oppia uutta ja halua kehittyä huippuvälittäjäksi. LKV-tutkinto ja alan työkokemus katsotaan toki eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän 
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa, tässä työssä on mahdollisuus kiinteään pohjapalkkaan ja sen lisäksi maksettaviin kannustaviin provisioihin.  

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=310  jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultit Elisa Häkli, p. 044 470 4502 ja Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.