(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Tampere, Keskusta) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-koti Tampereen keskustaan, Kauppakadun toimipisteeseen ammattitaitoista ja palveluhenkistä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ.

Etsimme avoimeen, asialliseen sekä huumorintajuiseen tiimiimme Sinua päämäärätietoinen, aktiivinen, tarkka ja luotettava alan ammattilainen. Sinulla on LKV-pätevyys ja muutaman vuoden kokemus taustallasi.

Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja napakkuutta sekä rohkeutta kysyä. Mahdollisten virheiden edessä pohdit kuinka voisit ne parhaiten ratkaista. Meillä arvostetaan suoruutta ja asiallisuutta, hyviä käytöstapoja sekä huolellisuutta – emme oleta vaan tiedämme. Autamme asiakkaita löytämään aidosti parhaita mahdollisia ratkaisuja kaikkiin elämänvaiheisiin.

Sp-Koti / Kiinteistönvälitys Rosmarin Oy LKV tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Ammattitaitoisen tiimin
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Upeat toimitilat Tampereen keskustassa pankin yhteydessä
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Täydennyskoulutusta yksilöllisen tarpeen mukaan

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity palveluhenkiseen joukkoomme!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.