(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Tampere, Hallituskatu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2020

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta.


Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Tampereen Hallituskadun toimipisteeseen pikaisella aikataululla

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!


Etsimme Hallituskadun toimipisteeseen myyntihenkisiä, LKV-tutkinnon suorittaneita kiinteistönvälittäjiä.

Haussa on luotettava ja motivoitunut sekä ulospäinsuuntautunut ja vankan tuntemuksen alalta omaava henkilö. Odotamme sinulta vahvaa halua menestyä välittäjänä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja itsenäiseen työhön tottunut, voit olla etsimämme henkilö. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti / RR-Kiinteistönvälitys LKV Oy tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Upeat toimitilat näkyvällä paikalla Hallituskadulla
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Tarvittavan koulutuksen

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=45.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.