(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Tampere, Hallituskatu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Tampereen Hallituskadun toimipisteeseen pikaisella aikataululla

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme Hallituskadun toimipisteeseen myyntihenkisiä, LKV-tutkinnon suorittaneita kiinteistönvälittäjiä.

Haussa on luotettava ja motivoitunut sekä ulospäinsuuntautunut ja vankan tuntemuksen alalta omaava henkilö. Odotamme sinulta vahvaa halua menestyä välittäjänä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja itsenäiseen työhön tottunut, voit olla etsimämme henkilö. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti / RR-Kiinteistönvälitys LKV Oy tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Upeat toimitilat näkyvällä paikalla Hallituskadulla
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Tarvittavan koulutuksen

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=45. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.