Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Loviisa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2022

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Kodin toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien yhteydessä.


Etsimme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Loviisaan

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!


Etsimme myyntihenkistä, LKV-tutkinnon omaavaa henkilöä, jolla on aitoa paloa tehdä tulosta. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää palkkasi suuruuden. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelyalueenasi on Itä-Uusimaa, joten edellytämme B-ajokorttia. 

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • kannustavan palkkiojärjestelmän
  • nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • maanlaajuisen ketjun näkyvyyden sekä
  • Säästöpankin henkilökuntaedut

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=905

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto p. 044 740 4505 ja seniorikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot