(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Loviisa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Kodin toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien yhteydessä.


Etsimme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Loviisaan

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!


Etsimme myyntihenkistä ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä, joka omaa aitoa paloa tehdä tulosta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää palkkasi suuruuden. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelyalueenasi on Itä-Uusimaa, joten edellytämme B-ajokorttia. LKV-tutkinnon katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on rautainen asenne sekä aito innostus alaa kohtaan - jos olet halunnut rautaiseksi myynnin ammattilaiseksi, tässä on tilaisuutesi päästä oppiin!

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • kannustavan palkkiojärjestelmän
  • nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • maanlaajuisen ketjun näkyvyyden sekä
  • Säästöpankin henkilökuntaedut

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=616 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultit Elisa Häkli, p. 044 740 4502 ja Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.